تاسیس ۱۲ خانه هلال روستایی در آمل
- شناسه خبر: 17652
- تاریخ و زمان ارسال: 18 آذر 1396 - 07:20
وجود بافت فرسوده، لزوم بهسازی این بافتها، نظارت بر ساخت و سازهای استاندارد و ایجاد ساختمانهای مقاوم نیز میتواند از بروز حوادث ناخواسته جلوگیری کند.
به گزارش واحد خبری سیده آمل ،رئیس جمعیت هلالاحمر آمل در نشست با مسئولان شهری در زمینه مدیریت بحران و چگونگی برخورد با حوادث، با اشاره به لزوم آگاهسازی عمومی اظهار کرد :
تلاش مسئولان در هفته ایمنی در برابر زلزله و منابع طبیعی در این شهرستان میتواند آگاهسازی عمومی را در برداشته باشد.
«جمشید نیکزاد» با اشاره به سالروز وقوع حادثه زلزله بم که در آن تعداد زیادی از هموطنان کشته شدند، بیان کرد: سالروز وقوع این حادثه دردناک به نام هفته ایمنی در برابر زلزله نامگذاری شد تا بیشتر از گذشته به این بلای طبیعی توجه کرده و در راستای مقابله با آن برآییم.
وی با اعلام اینکه هر نهاد و سازمانی باید در حوزه تخصصی خود با بحران مقابله کند، افزود: سازمانها با بهرهگیری از تواناییهای لازم میتوانند مقابل بلایای غیرطبیعی دست به تدبیر و چارهاندیشی بزنند.
رئیس جمعیت هلالاحمر آمل با اعلام اینکه جمعیت هلال احمر یکی از نهادهای عامالمنفعه است که در راستای کمک و یاریرسانی به مردم و افراد نیازمند گام برمیدارد، عنوان کرد: داوطلبان، افراد آموزشدیده و متخصصان جمعیت هلال احمر آمل طی ماههای اخیر در حوادث و بحرانهایی مانند سیل، آبگرفتگی، تخریب پل و نجات گردشگران، طوفان، سقوط مینیبوس حامل زائران فریدونکناری در محور مواصلاتی هراز، آتشسوزی، عملیات حادثه دیدگان سانحه سقوط اتوبوس و نجات کوهنوردان و جنگلنوردان مفقود شده در این شهرستان نقش داشتند.
این مسئول با اشاره به شرح وظیفه دستگاههای اجرایی در دفترچه حوادث غیرمترقبه، گفت: امیدواریم جلسات مدیریت بحران برای آمادگی بیشتر و مقابله با حوادث به صورت ماهانه در یکی از ادارات برگزار شود و مصوبات مطلوبی را به همراه داشته باشد.
تاسیس ۱۲ خانه هلال روستایی در آمل
نیکزاد، آموزش در بین دانشآموزان را ضروری دانست و یادآور شد: ۱۰مربی آموزشدیده امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان آمل هماکنون آماده اعزام به مدارس برای آموزش کمکهای اولیه دانشآموزی هستند. البته آمادگی داریم تا هرگونه آموزش لازم به دستگاهها و نهادهای اجرایی با ارائه گواهینامه آموزش معتبر را برعهده بگیریم.
رئیس جمعیت هلالاحمر آمل آموزشهای این نهاد را ۱۵ روزه با سپری شدن ۳۵ ساعت اعلام کرد و ادامه داد: دهیاران و اعضای شورای اسلامی در روستاها زمینه را برای آموزش مقابله با حوادث و بلایای غیرطبیعی در بین روستاییان فراهم کنند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد