یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-08
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 18233 |
|
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۳ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

کارشناس ارشد بانکی : در حال‌حاضر بیشتر منابع ما در چین ، هند، عمان و امارات و مقداری هم در ترکیه است و در همه این کشورها ما در نقل و انتقال پول مشکل داریم. به گزارش واحد خبری سیده آمل ؛احمدحاتمی‌یزد، کارشناس ارشد بانکی در این گفت وگو در پاسخ به این پرسش که […]

کارشناس ارشد بانکی : در حال‌حاضر بیشتر منابع ما در چین ، هند، عمان و امارات و مقداری هم در ترکیه است و در همه این کشورها ما در نقل و انتقال پول مشکل داریم.

به گزارش واحد خبری سیده آمل ؛احمدحاتمی‌یزد، کارشناس ارشد بانکی در این گفت وگو در پاسخ به این پرسش که یکسان سازی نرخ ارز چرا به مرحله اجرا درنیامد و افزایش قیمت ارز چه تاثیری بر زندگی مردم ، وضعیت تولید و زندگی کارگران دارد؟ گفت:یکسان‌سازی نرخ ارز زمانی‌امکانپذیر است که مشکلات و روابط بانکی ما با دنیا حل شود، هر زمان بانک های ما توانستند نزد بانک های جهانی به راحتی حساب باز کنند و پول های خود را به راحتی جا به جا کنند آن زمان زمینه‌ای برای یکسان‌سازی نرخ ارز فراهم می‌شود.

وی افزود: در حال‌حاضر بیشتر منابع ما در چین ، هند، عمان و امارات و مقداری هم در ترکیه است و در همه این کشورها ما در نقل و انتقال پول مشکل داریم.

حاتمی‌یزد تصریح کرد: بانکهای بزرگ بین‌المللی به‌‌تبع سیاست‌های امریکا با ما کار نمی‌کنند و برای بانکهای ایرانی حاضر نیستند سرویسی ارائه دهند لذا تا این موضوع حل نشود مسئله یکسان‌سازی نرخ ارز امکانپذیر نیست حال می‌تواند نرخ ارز پایین باشد یا بالا، این موضوع چندان فرقی ندارد.

وی گفت: درآمد ارزی کشور ما حدود ۳۰ درصد کل درآمد ملی کشور است، درآمد دلاری بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار است و درآمد نفتی ما هم حدود ۱۰۰ میلیارد دلار است. پس یک سوم درآمد اقتصاد کشور ارزی است، زمانی که یک سوم درآمد از صادرات باشد معادل همین مبلغ هم واردات خواهیم داشت و زمانی که ارز گران شود بر واردات نیز تاثیر خواهد داشت.

حاتمی‌یزد گفت: زمانی که یک سوم درآمد صادرت باشد معادل همین  مبلغ هم واردات است، وابستگی‌ ما به اقتصاد جهانی بسیار زیاد است و دو سوم اقتصاد ایران با ارز سرو کار دارد، این امر نشان می‌دهد که حجم واردات و صادرات ما دو سوم اقتصاد ایران است و با ارز سروکار دارد.

وی گفت: طبیعی است که اگر نرخ ارز افزایش پیدا کند بر واردات اثر نامساعدی دارد اما بر صادرات اثر مثبتی خواهد داشت و صادرات ارزان می‌شود.

 این کارشناس‌بانکی خاطر نشان کرد: کیفیت و روش صادرات و نوع بسته بندی ما با استانداردهای بین‌المللی  دنیا همخوانی ندارد این در حالی است که ما و دولت باید از این فرصت استفاده کنیم، به خصوص در زمینه پتروشیمی‌ها و معدنی‌ها برای افزایش صادرات استفاده مناسبی صورت پذیرد تا اشتغال بیشتر شود.

حاتمی‌یزد افزود: هر چند با افزایش نرخ دلار واردات گران خواهد شد اما مردم ایران باید بیشتر به کالاهای داخلی رو آورند تا به اشتغال کشور کمک کند.با خرید کالاهای ایرانی کارخانه ها نه تنها کارگران خود را اخراج نخواهند کرد بلکه کارگران بیشتری را هم بکار خواهند گرفت.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید