انعقاد تفاهم نامه برای حل معضل زباله آمل
- شناسه خبر: 30799
- تاریخ و زمان ارسال: 15 فروردین 1400 - 01:22
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
انعقاد تفاهم نامه برای حل معضل زباله آمل
با کمال تعجب همگان در ادامه پروژه ۲۰ ساله، زباله ۷ شهرستان درکاخ عمارت بخش لاریجان شهرستان آمل همچنان جا خشک کرد و این مسافر۲۰ ساله چشم براه مانده از منان تا پاساکش به سنگ چالک که مقصد کجا شود و تقدیر، مسکنش را با چه امکاناتی به سرانجام خواهد رسانید که بیش از این سربار طبیعت زیبای کوه و رود و جنگل هراز دل انگیز نباشد.
موضوع کارگروه فرعی پسماند شهرستان آمل با ریاست علیرضا شریعت، معاون استاندارمازندران و فرماندار ویژه شهرستان آمل در خصوص جمع آوری و امحاء زباله های عفونی وبرنامه ریزی در راستای بهینه سازی پسماندهای خانگی روستایی( تفکیک زباله از مبداء) با حضور شهرداران و بخشداران و مدیران محیط زیست و منابع طبیعی در سالن اجتماعات این فرمانداری برگزار شد.
که البته بعنوان یک خبرنگار و شهروند آملی برایم طرح سوال شد، چرا کارگروه فرعی، مساله اصلی حیاتی زیست محیطی مدیریت پسماند شهرستان آمل ، دنبال کننده حل بهینه سازی و رفع چنین چالش بزرگی است؟!! که شاید یکی از دلایل تعویق ساماندهی ۲۰ ساله این مهم همین جلسات کارگروهها بصورت فرعی در حد مصوبات جلسات است که تا مرحله عمل واجراء فرسنگها فاصله دارد.
به هرترتیب، این جلسه با ۲ موضوع : ۱- ساماندهی زباله های عفونی مطب ها و تعیین و تکلیف این موضوع ۲- اجرایی نمودن طرح مآپ ( مدیریت اجتماعی پسماند) در سطح شهرستان بکار خود ادامه داد .
به گزارش واحد خبری سیده آمل: شریعت فرماندار شهرستان آمل با اظهار امیدواری برای حل مشکلات شهرستان آمل با تعامل مردم و مدیران شهری بیان داشت: اگر مردم حرف نمی زنند از صبوری آنها هست که این مشکلات را تحمل می کنند و ما باید پاسخگوی این معضلات باشیم.
وی بدسلیقگی مدیریتی را یکی از مواردی دانست که تا به حال باعث شده معضل زباله عمارت بلاتکلیف بماندگفت: در محمودآباد نیز ۲۸ الی ۳۰ سال زباله در ساحل محمودآباد دپو میشد و شیرابه های آن به دریا می ریخت، همانگونه که شیر آبه های عمارت به رودخانه هراز میریزد و باید فکری اساسی برای این معضل انجام شود.
شریعت با تصریح بر اینکه باید شیوه و فکری جدید برای حل معضل زباله آمل در نظر بگیریم و از محافظه کاری خارج شویم عنوان کرد: رسانهها به نمایندگی از افکار عمومی و مطالبه گر مردم نهادهای مدنی اثرگذاری هستند که در مدیریت شهری، استانی و کشوری نقش غیر قابل انکاری دارند.
معاون استاندار همچنین خطاب به مسئولین و ناظرین ادامه داد: مسئولین به منظور اطلاع رسانی به مردم پس از بررسی و جمع بندی تمامی موضوعات، موظف برای پاسخگویی به اصحاب رسانه هستند ، چرا که سرنوشت مردم را این تصمیمات رقم می خورد.
فرماندار آمل همچنین داشتن جسارت را یکی از آیتم های مهم مدیریتی عنوان کرد و افزود: ما مدیران به جای اینکه مدیریتی خلاق، نوآور با تفکر واگرا داشته باشیم تا بتوانیم تصمیمات درست بگیریم، دائم درحال تکرار و ادامه خطاها هستیم، چراکه تبدیل به مدیران محافظه کار با تفکر کاملا محافظهکارانه شده ایم و به همین خاطر وقتی یک مسئولیت را قبول کردیم، بدون اینکه تغییر خاصی ایجاد کرده باشیم آن جایگاه را تحویل می دهیم که این هنر مدیریتی نیست، این ترس مدیریتی است و شجاعت نیست.
انعقاد تفاهم نامه برای حل معضل زباله آمل
علیرضا شریعت با تاکید بر حل معضل پسماند عفونی یا بیمارستانی که بسیار خطرناک است اظهار داشت: حتی با احتساب حجم کم آن جلسات زیادی انجام شد و در انتها از شهردار جوان و نترس شهرستان آمل درخواست کردیم تا این موضوع را حل کند و در همین راستا تفاهمنامهای بین نظام پزشکی و شهرداری با نظارت مستقیم فرمانداری منعقد شد تا شهرداری کار جمع آوری و امحای زباله های عفونی را انجام دهد.
اجرای طرح مآپ
وی در رابطه با اجرایی نمودن طرح مآپ ( مدیریت اجتماعی پسماند) در سطح شهرستان نیز بیان داشت: بخشداران و دهیاران باید با آموزش های لازم ببه شکلی عمل کنند تا زباله های روستایی از روستا خارج نشود وبصورت کمپست بصورت کود در همان روستا استفاده شود
معاون استانداری مازندران همچنین پیگیری طرح مآپ را از پروژه های مهم توصیف کرده و اعلام کرد: به انجام رساندن این طرح از طرح هایی است که استاندار مازندران تاکید فراوانی بر روی آن دارد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد