رستوران ته سه با مدیریت زوجی با تجربه و هنرمند شب گذشته در دو راهی اوجی آباد بعد از ابوالفضلی سمت راست جاده افتتاح شد به گزارش واحد خبری سیده آمل ، سرکارخانم راهله رئیس زاده که باتفاق همسرشان جناب مهندس حسین هدایتی مشائی در کار تولید کیک و کلوچه و خمیر پیتزا فعالیت می […]

رستوران ته سه با مدیریت زوجی با تجربه و هنرمند شب گذشته در دو راهی اوجی آباد بعد از ابوالفضلی سمت راست جاده افتتاح شد

به گزارش واحد خبری سیده آمل ، سرکارخانم راهله رئیس زاده که باتفاق همسرشان جناب مهندس حسین هدایتی مشائی در کار تولید کیک و کلوچه و خمیر پیتزا فعالیت می کرد تصمیم گرفتند مجتمع غذایی را بر پا کنند که در آن از انواع شیرینی ، نان ،آب میوه به همراه غذاهای سنتی و فانتزی بروزدر فضایی بسیار دل انگیز و بکر روستایی صرف شود
اولین فعالیت کاری این بانوی هنرمند بشکل آزاد به سال ۹۰ تا ۹۴ بر می گردد که دردو شعبه فروش نان فانتزی ، اولی در کنار بانک رفاه خیابان فرهنگ و دومی واقع در خیابان هراز روبروی فرمانداری بصورت شیرینی سرا انجام می شد
این بانوی فعال اجتماعی که در امر طراحی داخلی نیز دستی بر آتش دارد با دیزاینی بسیار زیبا فضای داخلی این رستوران را متفاوت با رستوران های معمولی با چشم اندازی خیره کننده بنا ساخت که می تواند برای بوم گردی گردشگران جذاب باشد
آقای هدایتی نیزمشاورکمیسیون گردشگری ایران و عضوکمیته اتحادیه نان ایران و بازرس هیئات مدیریه اتاق مشترک ایران و اکران می باشد در کنار همسرشان و حمایت از ایشان هم در امر اشتغالزایی جذب نیرو فعالیت دارند و هم باعث موفقیت های حائز اهمیت خانواده شدند
مدیر مسئول سایت خبری تحلیلی سیده آمل برای این خانواده موفق وفعال آرزوی سلامتی و موفقیت های روز افزون را دارد و شما عزیزان را به آدرس رستوران با صفای ته سه : دو راهی اوجی آباد بعد از ابوالفضلی سمت راست جاده دعوت می کند .