اعلام استراتژیک بهزیستی مازندران
اعلام استراتژیک بهزیستی مازندران فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی برگزار شد، عنوان کرد: بهزیستی تنها یک سازمان حمایتی نیست بلکه نماد تبدیل حمایت...
اعلام استراتژیک بهزیستی مازندران
فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی برگزار شد، عنوان کرد: بهزیستی تنها یک سازمان حمایتی نیست بلکه نماد تبدیل حمایت های مقطعی به فرصت های پایدار است.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل؛ فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران درنشستی با خبرنگاران استان با بیان اینکه رسانه ها پل ارتباطی بین بهزیستی و جامعه هستند و نقش کلیدی در تبلیغ برنامه های پیشگیرانه، انعکاس دغدغه های مددجویان و نیازهای واقعی و الگوهای موفق توانمند سازی دارند،تصریح کرد: سازمان بهزیستی نهادامید و تحول هست بهزیستی تنها یک سازمان حمایتی نیست بلکه نماد امید، عدالت و توانمندسازی است و ماموریت ما حمایت از اقشار آسیب پذیر می باشد با یک تفاوت بنیادین که تبدیل حمایت های مقطعی به فرصت های پایدار است.
اعلام استراتژیک بهزیستی مازندران
وی بابیان اینکه توانمندسازی بدون همدلی محقق نمی شود، ادامه داد: رویکرد بهزیستی مازندران با تکیه بر سیاست های ملی و بومی سازی برنامه ها برسه محوراساسی توانمندسازی بجای حمایت مطلق، پیشگیری و استفاده از ظرفیت رسانه ها بعنوان همکار استراتژیک در آگاهی بخشی می باشد.
شعارهفته بهزیستی ۱۴۰۴
بریمانی شعار امسال هفته بهزیستی را ” با هم برای بهزیستن، مشارکت امروز؛ توانمندسازی فردا” عنوان و اظهارکرد: هفته بهزیستی از ۲۵ الی ۳۱ تیرماه برگزار می شود که دراین هفته عطر افشانی گلزارشهدا، دیدار با خانواده های معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مانور خودروهای اورژانس اجتماعی، تشکیل زنجیره کارکنان اورژانس اجتماعی، نشست با شرکای اجتماعی و موسسات وغیره از جمله برنامه های هفته بهزیستی می باشد.
عملکرد یکساله بهزیستی مازندران
مدیرکل بهزیستی مازندران همچنین اذعان داشت: در هفته بهزیستی ۳۱۹پروژه به بهره برداری می رسد، که از این تعداد۲۱۱واحد مسکونی، ۹۶ طرح خوداشتغالی، ۷مرکز مشاوره وروانشناختی،۳مرکزمثبت زندگی، یک مرکز غیردولتی روزانه توانبخشی آموزشی تلفیقی ویک مرکزتوانمندسازی و صیانت از بانوان بهبودیافته می باشد.
به گفته بریمانی درحال حاضر۱۸۵هزارخانوار تحت پوشش بهزیستی مازندران قراردارند و تنها درماه گذشته ۶۶۵ خانواده پشت نوبت خدمات مستمری قرارداشتند که تحت پوشش بهزیستی قرارگرفتند و هم اکنون پشت نوبت مستمری نداریم.
مدیرکل بهزیستی مازندران از برگزاری ۴۴۰ میزخدمت در سال گذشته خبرداد و بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۶۶۰۰نفر به میز خدمت مراجعه و خدمات دریافت کردند و به بیش از ۲۶۰۰ نفر نیز در ملاقات مردمی خدمات در حوزه درمان، معیشت، لوازم توانبخشی، مسکن، اشتغال، خدمات مستمر و غیره ارائه گردید.
اولویت بهزیستی
وی بااعلام اینکه حدود ۷۰۰مرکزوموسسه خیریه تحت نظارت بهزیستی مازندران هستند،تصریح کرد: بهزیستی مازندران توانمندسازی جامعه هدف خود را اولویت سازمان دانست ودرمسیر خودکفایی گروه هدف،ابتداتوانمندسازی جسمی، روانی واجتماعی برای آنان رابه تحقق می رساند تابه توانمند سازی اقتصادی دست پیدا کنند.
بریمانی همچنین تاکیدکرد:ازجامعه هدف حمایت میکنیم تاتوانمند شوند، نه وابسته، بهزیستی مازندران درمسیر حمایت تاتوانمندسازی، گام های استواری را بسوی عدالت اجتماعی برداشته است.
مازندران دومین استان سالمند
وی بابیان اینکه استان مازندران دومین استان سالمند کشور می باشد، افزود: سند ملی سالمندی یک برنامه جامع برای ارتقای کیفیت زندگی سالمندان می باشد و دستگاه های متعددی در این حوزه فعالیت می کنند که امید است با همکاری این دستگاه ها اقدامات خوبی صورت گیرد.
بریمانی به فعالیت مراکز روزانه و مراکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان دراستان اشاره کردو گفت: درحال حاضر شهر ساری بعنوان شهر دوستدار سالمند انتخاب شده است که امیدواریم با همکاری شهرداری و سایر نهادها، شاهد تسریع آن به سایر شهرها باشیم.
مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن قدردانی ازخیرین نیک اندیش استان مازندران، اضافه کرد: خیرین همواره یار و همراه ما درکمک به جامعه هدف بوده اند که امید است در اجرای پویش شکرانه خرمن که از ویژه برنامه های بهزیستی مازندران می باشد بیش از پیش ما را در جهت کمک به جامعه هدف یاری کنند.
هیچ نظر! یکی از اولین.