یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-08
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 17600 |
|
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۲۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

محقق پژوهشکده علوم ‌زمین ارتباط میان زمین‌لرزه‌های کرمانشاه و کرمان از نظر چشمه لرزه‌زا را منتفی دانست و اعلام کرد: همه نواحی کشور پتانسیل زلزله را دارند. به گزارش واحد خبری سیده آمل دکتر منوچهر قرشی، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم زمین با اشاره به زمین‌لرزه‌ ۲۱ آبان ۹۶ که به بزرگای ۷.۳ در منطقه‌ وسیعی […]

محقق پژوهشکده علوم ‌زمین ارتباط میان زمین‌لرزه‌های کرمانشاه و کرمان از نظر چشمه لرزه‌زا را منتفی دانست و اعلام کرد: همه نواحی کشور پتانسیل زلزله را دارند.

به گزارش واحد خبری سیده آمل دکتر منوچهر قرشی، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم زمین با اشاره به زمین‌لرزه‌ ۲۱ آبان ۹۶ که به بزرگای ۷.۳ در منطقه‌ وسیعی در غرب کشور واقع در استان کرمانشاه رخ داد، گفت: ابعاد بزرگ این زمین‌لرزه از نظر ساختاری، زمین‌شناسی و سازه‌ای در نوع خود بسیار قابل تامل است.

وی با تاکید بر اینکه همواره انتظار وقوع زمین‌لرزه‌هایی با بزرگای بالا برای منطقه زاگرس وجود دارد، اظهار کرد: زمین‌لرزه قیر و کارزین واقع در جنوب استان فارس در روز ۲۱ فروردین ۱۳۵۱ با بزرگای ۶.۹ و زمین‌لرزه “خورگو” در شمال بندرعباس با بزرگای ۷ در سال  ۱۳۵۶ از جمله زمین‌لرزه‌های مهم این پهنه بشمار می‌رود و در طول تاریخ نیز شاهد بروز زمین‌لرزههای بزرگ با دوره بازگشت بسیار طولانی بوده‌ایم.

عضو هیات علمی پژوهشکده علوم‌ زمین با بیان اینکه مطالعات زمین‌شناسی درباره  زمین‌لرزه غرب کشور همچنان در حال انجام است، خاطر نشان کرد: زمین‌لرزه‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد و به ‌تازگی شاهد بروز همین پدیده در کرمان بودیم ولی متاسفانه برخی آگاهانه و غیرآگاهانه موضوع زمین‌لرزه‌های غرب کشور را به زمین‌لرزه اخیر کرمان و حتی تهران مرتبط می‌کنند و برخی اظهارات مبنی بر فعال شدن پهنه ایران از نظر زمین‌لرزه‌ای وجود دارد.

عضو هیات علمی پژوهشکده علوم ‌زمین تاکید کرد: بین زمین‌لرزه‌های کرمانشاه و کرمان از نظر چشمه لرزه‌زا هیچ ارتباطی وجود ندارد و موضوع مهم در این زمینه این است که در همه جای کشور پتانسیل لرزه‌خیزی وجود دارد، ولی امکان ارتباط آنها با یکدیگر وجود ندارد و تعیین زمان برای بروز زمین‌لرزه نیز کاملا غیرمنطقی و دور از ذهن است.

قرشی با تاکید بر اینکه بروز زمین‌لرزه قابل پیش‌بینی نیست، آمادگی و هشدار در این زمینه را بهترین راهکار برای مقابله با زلزله دانست.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید