یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-08
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 18159 |
|
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۸:۰۴ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

معاون استاندار مازندران با تاکید بر ارتقا شاخص‌های اجتماعی مناطق، گفت: آمل پایلوت اجرای طرح ساماندهی متکدیان در مازندران شد. به گزارش واحد خبری سیده آمل؛حسین احسانی عصر امروز در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان شهرستان اظهار داشت: در روزهای اخیر در این مرکز اتفاقی افتاده که ظاهراً برای ترک اعتیاد معتادان متهاجر مشکلی پیش آمده […]

معاون استاندار مازندران با تاکید بر ارتقا شاخص‌های اجتماعی مناطق، گفت: آمل پایلوت اجرای طرح ساماندهی متکدیان در مازندران شد.

به گزارش واحد خبری سیده آمل؛حسین احسانی عصر امروز در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان شهرستان اظهار داشت: در روزهای اخیر در این مرکز اتفاقی افتاده که ظاهراً برای ترک اعتیاد معتادان متهاجر مشکلی پیش آمده و تنشی ایجاد ‌کرد.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های مرتبط به اجرای طرح ساماندهی متکدیان بدانند که به دنبال متهم کردن یکدیگر نیستیم بلکه باید به دنبال رفع مشکلات باشیم، گفت: در این طرح براساس ضوابط و مصوبات ساماندهی صورت می‌گیرد بنابراین ذهنیت مچ‌گیری و متهم در این طرح وجود ندارد.

احسانی با تاکید بر اینکه مرکز حیات نو در چارچوب وظایف و قانون راه‌اندازی و قرارداد منعقد شد، تصریح کرد: اکنون تا حدود زیادی مسئله تکدی‌گری در سطح شهر کم شده اگر چه زمان را این افراد به گونه‌ای تنظیم می‌کنند تا به کار خود بپردازند اما باید این مرکز کاملا زمان را برای آنها ناامن کنند تا دیگر در این شهرستان چنین حرفه‌ای صورت نگیرد.

معاون فرماندار ویژه آمل ادامه داد: برگزاری جلسه برای هماهنگی بیشتر و آشنایی با نقاط ضعف و بیان مشکلات بوده است و آن پروتکلی که هست براساس آن اجرایی و عمل شود.

وی تصریح کرد: نگاه همه ما همکاری و کمک در جهت ادامه این روند باشد اگرچه می‌توان با توجه به شروع کار از تجربیات مراکزی دیگر شهرهای استان استفاده برد تا نواقص ما کمتر شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل نیز با اشاره به اینکه بیماران معتاد برای درمان هر نوع دارویی برای جلوگیری از درد خود مصرف می‌کنند، افزود: آنها در زمان درد هیچ‌گونه قضاوتی ندارند بنابرابن در بین تعطیلات مراکزی که به نگهداری و جمع‌آوری افرادهای معتاد باید به لحاظ حوزه امنیتی سریع ورود یافت.

حمزه قاسمی با بیان اینکه باید رایزنی شود تا مرکز اورژانس در نزدیک‌ترین پاسگاه این مرکز حضور داشته باشد، عنوان کرد: با وجود این مرکز در مواقع بحران حضور سریع یافته و به رسیدگی بیماران معتاد می پردازند.

معاون خدمات فنی شهرداری آمل با بیان اینکه جلسات متعددی در سال‌های گذشته برای ساماندهی متکدیان در این شهرستان برگزار شد تا این طرح به اجرا درآید، بیان کرد: اصل موضوع بر اجرای این طرح موضوع جمع‌آوری متکدیان در سطح شهر و ولگردها است.

علیزاده با اعلام اینکه تیمی که با شهرداری براساس وظایف‌شان به اجرای کار بپردازند طبق دستورات استانداری پیش رفته است، گفت: با توجه ماجرای اخیر و عدم نگهداری کارتن خواب و بی خانمانان در این مرکز باید طی درخواست و نامه‌ای جدید از سوی استانداری و فرمانداری به اجرای طرح پرداخته شود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید