آفرودرانان درجه نجاتگری می گیرند
- شناسه خبر: 37613
- تاریخ و زمان ارسال: 3 آبان 1403 - 09:03
آفرودرانان درجه نجاتگری می گیرند
درهفته تربیت بدنی تفاهم نامه همکاری سه جانبه مجموعه هیات اتومبیل رانی و موتورسواران حرفه ای از اداره ورزش و جوانان شهرستان آمل با ستادمدیریت بحران وجمعیت هلال احمرشهرستان آمل با حضورمهدی غیاثی،رئیس هیات اتومبیل رانان و موتور سواران مازندران منعقدشد.
گزارش پایگاه خبری سیده آمل؛ جمشیدنیکزاد،ریاست جمعیت هلال احمرشهرستان آمل بااعلام اینکه پس ازآموزش واحد آفروید رانان و موتورسواران حرفه ای تحت پوشش Hse بعنوان افسرایمنی وفرمانده عملیات نجات امداد درنجات مصدومین شناخته می شونداذعان داشت: تیم هایی که تحت حمایت این مجموعه قرار میگیرند به درجه نجاتگری خواهندرسید.
آفرودرانان درجه نجاتگری می گیرند
نیکزاد ازتشکیل تیم ۲۰نفره حرفه ای خبرداد وگفت: با۶ ماه آموزش آفرودرانان و موتورسواران درقالب امدادگرهلال احمر و اجرای بیمه مرتبط با حقوق اداره کاری درقبال حضوردائم همراه با انتقال پزشک به منطقه حادثه دیده و بالعکس مصدومین به پایگاههای امدادی انتقال می یابند.
بیمه و تجهیز آفرویدسواران
مهدی غیاثی نیزبه اهمیت آموزش امداد نجات آفرودرانان امدادگر و حضور به موقع آنها درمناطق صعب العبور وحادثه خیزبرای نجات صدومین اشاره کردو افزود: درکنار آموزش آفرودرانان ما، بیمه بودن فعالان اتومبیل رانی و موتورسواری وتقویت تجهیزات تیم امداد نجات آمل به ملزومات امدادگری از نکاتی هست که باید به آن توجه کنیم.
ثبت نام در سامانه SOS
وی همچنین تصریح کرد: راه اندازی سامانه امداد نجات sos استان برای تشکیل کمیته رانندگان حرفه ای امداد موتوری است که پس ازآموزش شناسایی شده و با دریافت حکم ازطریق سامانه درصورت وقوع حادثه، نزدیک ترین فرد حضورخود را به نیروهای امدادی هلال احمر و ستادبحران اعلام می کنند و این برای امداد به مصدومین درلحظات طلایی یاGOLDENTIME نجات مصدوم مهمترهست.
آموزش های ۲سویه در اولویت کاری است
رئیس هیات اتومبیل رانان و موتورسواران مازندران بابیان اینکه ازسوی دیگرآموزش های لازم عبور ازمناطق سخت به آمبولانس رانان هلال احمرهم یکی دیگر ازموارد موردتوجه هست، ادامه داد: هدف ما ازاین تفاهم نامه این هست که درکنار برگزاری مسابقات اتومبیل رانی باساماندهی مناسب آفرودرانان و موتورسواران حرفه ای به ستاد بحران و جمعیت هلال احمر شهرستان معرفی شده تا در چهارچوب ضوابط ازاین پتانسیل برای امداد و کمک رسانی به هموطنان استفاده شود.
آمل چهارمین شهر سامانده ای آفرویدران و موتورسواران امدادگر هست
به گفته غیاثی آمل پس از شهرهای تنکابن، رامسر و ساری چهارمین شهرستان استان است که این تفاهم نامه سه جانبه برای یاری رساندن به موقع مصدومین در مناطق صعب العبوراجراء می شود.
رعایت همه جوانب حقوقی درتفاهم نامه
مهندس مهدی یحیی پور، مدیریت ستادبحران شهرستان آمل هم داشتن برگه ماموریت حضوردرعملیات امدادی را مهم دانست وتاکیدکرد:با درنظرگرفتن چهارچوب ها بحث های حقوقی بیمه های ورزشی پیرامون فعالیت موتورسواران و آفرودرانان را باید جدی گرفت برخلاف خودروهایی که استاندارد دفترچه شخص ثالث دارند ولی موتورهای قوی بالا ندارند این خودروها با عبور ازمناطق سخت می توانند هنگام امداد رسانی مواقع حادثه وبحران کمک های قابل توجه ای رابه مصدومین داشته باشند لذا جهت پشتیبانی هم بحث آموزش و هم بحث بیمه از موارد ضروری است که باید در این تفاهم نامه لحاظ شود.
انتفاع خوب مردم از این تفاهم نامه
هاشم جمشیدپناه درپایان بااظهارامیدواری ازانتفاع خوب این تفاهم نامه برای شهروندان شهرستان و استان ابرازکرد:انشاالله که ما شاهد بروز هیچ حادثه ای نباشیم و هموطنان ما همیشه درصحت و سلامت زندگی خود را سپری کنند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد