نقش فرماندار دراخذ اعتبارات
- شناسه خبر: 36920
- تاریخ و زمان ارسال: 30 اردیبهشت 1403 - 01:02
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
نقش فرماندار دراخذ اعتبارات
درنشست هم اندیشی با نخبگان وفعالان اقتصادی،اجتماعی وفرهنگی شهرستان آمل جهت دومین سفراستانی هیات دولت به مازندران، پس ازشنیدن مطالبات مسئولین و مردم؛ داوودمنظور؛ رئیس سازمان برنامه بودجه کشور ونماینده دولت دراین نشست، ازمیزان اعتبار۱۰هزارمیلیاردی به انجام رسیده از مبلغ۱۵هزارمیلیاردریال مصوبات دور قبل سفر ریاست جمهوری به استان مازندران می گوید و این درحالیست که باتوجه به افزایش نرخ تورم دراین ۳سال اخیرمی بایست اعتبارمصوب شده دولت برای استان زرخیز مازندران متناسب با نرخ تورم سال می شد نه این اعتبار ۱۵همتی دولت برای ۱۱۷ مصوبه که قطعا مانند دوره قبل بصورت تمام و کمال به انجام نخواهدرسید.
سهم شهرستان آمل فقط بابت ۳ پروژه ملی اعلام شد که تخصیص این اعتبارمالی در شان شهروندان آملی با دراختیارداشتن۷۰درصد ازاقتصاد صنایع و معادن استان بعنوان قطب کشاورزی و اقتصادی کشور شناخته شده و همیشه درهمه صحنه های دشوار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی انقلاب حامی دولتمردان و نظام بودند نیست.
سوال: پس سهم شهروندان آملی برای رفع چالش های شهری و روستایی غیر از پروژه های ملی که اعتبار کسب کرد چه شد؟
آمل لب تشنه درکناردریا
گزارش تحلیلی پایگاه خبری سیده آمل: زیباییها و منابع طبیعی خدادادی از کوه و مراتع و جنگل و… شهرستان آمل معرف و زبانزد همگان است که این نعمات خدادادی به همت آملیهای باغیرت به صورت تولیدات کشاورزی و دام پروری و صنایع مختلف به بار نشسته است.
درضرب المثل آمده قدر زر زرگرشناسد قدرگوهر گوهری، آنچه از اعتبارات مصوب ریاست جمهور آقای رئیسی و هیات همراهش عیان شدنشان دهنده بی توجهی به همه جوانب ظرفیت های موجود درشهرستان آمل با وسعت ۳ هزار و ۱۸۵کیلومترمربع دارای ۵ بخش بهمراه روستاهای اطراف هست.
متاسفانه اعتبار به تصویب رسیده دولت در سفر دوم بدون درنظرگرفتن چالش های پیش روی شهرستان از قبیل: تامین آبرسانی بخش کشاورزی و صنایع، اصلاح و آسفالت خیابانها و کوچه ها و بین شهری، احداث کتابخانه مرکزی که ۴۰ سال است به تعویق افتاده و راه اندازی کشتارگاه ذبح دام سبک و سنگین از واجبات اولویت شهرستان هست و مشکلات خوابگاه دانشجویان وکمبودهای آموزش عالی شهرستان و چالش های مرمت فرهنگی بناهای تاریخی درحال تخریب و امثالهم همه و همه نیاز به بودجه متناسب با استراتژیک شهرستان آمل دارد.
باوجود این همه چالش شهرستان ما شاهدیم که تنها برای پروژه های ملی همچون بهسازی راه اصلی جاده هرازبااعتبار۵۵۰میلیارد تومان، برای ادامه کار و ساخت پروژه ملی سدمخزنی هراز بودجه در نظرگرفته شده ۱۵۰۰میلیارد تومان و برای ساماندهی پسماند کوه عمارت ۳۰۰میلیارددرنظرگرفته شدواین جفایی در حق حقوق شهروندی آملی ها محسوب می شود.
نقش فرماندار دراخذ اعتبارات
لذا نقش مسئولین شهرستان آمل بخصوص نماینده منتخب شهرستان در مجلس شورای اسلامی که صدای شهروندان آملی است برای احقاق حق حقوق شهروندی آملیها و بالاخص فرمانداری ویژه شهرستان آمل که واژه ویژه را به یدک می کشد اما دریغ از شناخت استراتژیک مشکلات شهرستان و ارائه راهکار و پیگیری ویژه مطالبات به حق شهروندان آملی و نشان دادن اقتدار فرمانداری ویژه جهت اخذ بودجه ای درخور شان وجایگاه آملیها با این ظرفیت ها وپتانسیل موجود که بابی توجهی به قهقرا کشیده خواهدشد.
و دراین بین مدیران و فعالان اقتصادی حوزه های مختلف پایین دست خود کمر همت را برای دست یابی به مطالبات خود گماشته اند که باز بدون حمایت مسئول نمی توان آن انتظاری که می رود را شاهدبود.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد