فعال شدن گشت پدافندغیرعامل در شهرها
- شناسه خبر: 32510
- تاریخ و زمان ارسال: 20 دی 1400 - 06:47
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
فعال شدن گشت پدافندغیرعامل در شهرها
پدافند غیرعامل، به تمهیداتی اطلاق می شود که در زمان صلح صورت می گیرد،امروزه مردم نیازمند خدمات متفاوتی بوده و نیز به دنبال محیطی آرام و قابل سکونت درون شهرها با آسایش هستند، ازعمده ترین هدف پدافندغیرعامل، می توان از ایمن سازی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت های مورد نیاز مردم نام برد که باید با یک برنامه ریزی و طراحی در توسعه پایدار کشور نهادینه شود که برای اصلاح زیرساخت های فعلی راهکارهایی مناسب با مهندسی مجدد لازم است.
به گزارش واحدخبری سیده آمل: نشست هم اندیشی مهدی یحیی پور، سرپرست ستاد بحران و پدافند غیر عامل شهرداری آمل با حضور اصحاب رسانه و محوریت فرآیند هماهنگی کارگروه هشدار و اطلاع رسانی با رسانه ها در ساختمان این ستاد برگزار شد.
شرح وظایف ستاد مدیریت بحران
مهدی یحیی پور بابیان این مطلب که ستاد مدیریت بحران شهرداری آمل از سال ۹۳ افتتاح و شروع به فعالیت کرد، اظهار داشت: در برنامه های درنظر گرفته شده ستاد، برای شهرهایی با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر۴ کارگروه فرعی و یک کارگروه اصلی تشکیل شد.
وی همچنین ادامه داد: متاسفانه با توجه به تغییرات شکل گرفته درون سازمانی شهرداری قریب به یکسال ستاد از فعالیتهای خود فاصله گرفت و چند ماه اخیر با تاکید شهردار آمل فعالیتهای این ستاد را آغاز کرده ایم.
سرپرست ستاد بحران وپدافند غیرعامل شهرداری آمل خاطرنشان شد: طبق قانون برحسب تشخیص دبیر ستاد بحران برای کارگروهها اعضایی ازکارمندان ادارات ویاشهروندان داوطلب،مسلط حوزه های مربوط جهت امداد و کمک رسانی دعوت می شود.
یحیی پوربامعرفی۴کارگروه فرعی که عبارتنداز ایمنی- آتشنشانی- امداد و نجات و کارگروه سیلاب شهری عنوان کرد: مهمترین کارگروه هنگام بروز حادثه کارگروه هشدار و اطلاع رسانی است که بازوی اصلی اش رسانه ها هستند که با ابزارهای کاری خود نقش آگاهی بخشی به شهروندان را بعهده دارند.
رسانه در قله هرم کارگروه هشدار مدیریت بحران
مدیرجوان درادامه تصریح کرد:کارگروه هشدار و اطلاع رسانی متشکل ازنیروی انتظامی، جمعیت هلال احمر، اداره آموزش و پرورش، اداره هواشناسی هستند که قطعا رسانه ها بالای قله این هرم قرار دارند.
وی با تاکید بر اینکه حضور سپاه از لحاظ تحت پوشش داشتن نیروهای بسیج مردمی در مواقع کنترل بحران بسیار مهم وضروریست افزود:امیدواریم پس از آموزش افراد جدای از جلسات در قالب مانور امداد و نجات و ساعت صفر بصورت عملیاتی طبق برنامه ریزی ها، آمادگی لازم این ستاد را در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۱ شاهد باشیم.
مهدی یحیی پور به ملی بودن طرح پدافند غیرعامل اشاره کرد و ابراز داشت: ۲۵ شهر درحال انجام این طرح هستند وآمل از لحاظ آمادگی در ردیف ۲۵ شهر دوم قرار دارد.
منابع تامین بودجه ستاد عملیاتی بحران
سرپرست ستادبحران وپدافندغیرعامل آمل در خصوص بودجه گفت: ۵۰ درصد از هزینه های این طرح از طریق ستاد کل پدافند غیرعامل کشور تامین می شود و ۵۰ درصد دیگر را شهرداری متقبل می شود.
یحیی پور همچنین تاکید کرد:تمامی طرح های عمرانی درشهرداری باید پیوست تاییدیه پدافند غیرعامل را دارا باشد.
فعال شدن گشت پدافندغیرعامل در شهرها
وی ازفعال شدن گشت پدافندغیرعامل خبرداد و یادآور شد: یکی دیگر از شرح وظایف این ستاد همراهی پلیس ساختمان منازل درشهر جهت شناسایی معابر پرخطر و حادثه خیز هست که اگر به مالک شخصی مربوط می شد، سریع با او تماس گرفته تا مشکل را برطرف سازد واگربه ارگانی ارتباط داشت باهمکاری شهرداری با سازمان مرتبط تماس گرفته تا مشکل را مرتفع سازد.
یکپارچه سازی آموزش پدافندغیرعامل در آمل
مهدی یحیی پوریکپارچه سازی آموزش امداد از طریق کمیته آموزش امداد در حوادث غیر مترقبه شهرداری را از مهمترین وظایف ستاد بحران دانشت و اضافه کرد: این کمیته متشکل از ستاد بحران و پدافند غیرعامل با همراهی سازمان پژوهش شهر، آموزش پسماند و آموزش آتشنشانی پکیجی را در مجموع تهیه و از همه علاقمنئان جهت همکاری و یاری رسانی از سطح ادارات و شهروندان طبق چارت مشخص دعوت بعمل می آید.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد