رونمایی آثارفاخر ازحوزه علمیه آمل
- شناسه خبر: 36088
- تاریخ و زمان ارسال: 22 آذر 1402 - 07:38
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
رونمایی آثارفاخر ازحوزه علمیه آمل
دربی کرانه دانش وچشمه زلال دانایی پژوهش و کاوش نمادی برای روشنایی، دستیابی به حق و حقیقت بوده، همچنین پژوهش توام باخلاقیت کلید تحول درتربیت جوامع بشری است.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: به مناسبت هفته پژوهش ۱۴۰۲ ویژه برنامه تجلیل از نویسندگان و پژوهشگران حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) آمل به همت مدیریت این حوزه با حضورحجت الاسلام محمدجواد قائمی، ریاست حوزه های علمیه مازندران وامام جمعه آمل ومسئولین شهرستان و فرهیختگان شهرستان در دانشگاه علوم قرآنی آمل برگزارشد.
الگوبرداری از سیره فاطمه زهرا(س)
ریاست حوزه های علمیه مازندران با تاکیدبر امرپژوهش دردانشگاههای کشورعنوان کرد: درامورات زندگی بخصوص پژوهش ها وتالیفات، مهم ترین وجاودان ترین ثمره سیره حضرت فاطمه سلام الله علیها که مسئولیت اجتماعی وکنشگری درمحیط اجتماع نسبت به مسایل پیرامون است را باید سرلوحه کارهای خودمان قراردهیم.
وی با بیان اینکه یقینا این پژوهش ها ازهمین بستربرمی خیزد، ابراز داشت: ازهمه نویسندگان و اساتید درخواست می شود این کنشگری، براساس مسایل روز باشد که لازمه اش؛ مطالعات بین رشته ای است تا انشاالله انچه را که بعنوان ثمره علمی شان استخراج می شود بتوان مساله ای ازمسائل نظام سیاسی درمسیر تمدن نوین ایرانی اسلامی را حل کند.
فارغ التحصیلی ۴۰۰ طلبه از حوزه علمیه آمل
سید قاسم حامدی، مسئول حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) آمل درگفتگو با پایگاه خبری سیده آمل در این مراسم ازرونمایی کتب تحقیقاتی دانش آموختگان این حوزه درایام سوگواری بانوی دوجهان حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیه مصادف با هفته پژوهش خبرداد وگفت: تاکنون بیش از ۴۰۰ دانش آموخته ازحوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه زهراءآمل فارغ التحصیل شده اند.
به گفته حامدی: هردانش آموخته ازبرکات ۵ سال بهره ازکلاس های حضوری این حوزه درکاری پژوهشی می بایست از ۱۰۰ منبع تحقیق استفاده و پایان نامه خود را در قالب کتاب که شابک ثبت دریافت نموده اند به دوستداران فرهنگ پژوهش احوالات معنوی ارائه دهند که درنوع خود کاری بزرگ محسوب می شود.
رونمایی آثارفاخر ازحوزه علمیه آمل
مسئول حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) آمل تصریح کرد: امروز در روز گرامیداشت آثار پژوهشگران توفیق آن را داشتیم ۸ اثرازاین پایان نامه ها را در دانشگاه علوم قرآنی رونمایی کنیم.
کبری مهربان مدریت این حوزه نیز ازموضوعات این پایان نامه ها اینگونه اذعان داشت: موضوعات این پژوهش ها با محوریت مسائل معنوی مبتلا به روز جامعه کنونی و خصوصا بانوان با استفاده از منابع و مواخذ کلام وحی ، سیره معصومین وعلمای اعظام به رشته تحریر درآمده است.
چاپ ۱۰۰ نسخه از هراثر
مهربان افزود: چون هریک از آثار برای اولین بار به چاپ رسید تنها ۱۰۰ نسخه از هریک زیر چاپ رفته و در مراسمی ازآنها رونمایی می شود که در مراکز آموزشی و دانشگاهها استفاده خواهدشد.
اثار به ثبت رسیده عبارتنداز:
تواضع نبض حیات کاری از فاطمه جوکار
موضوع شناسی و احکام خلوت با نامحرم_ سحرو جادو در متون فقهی کاری از فاطمه اردشیری
تحلیل و ارزیابی ادله شیخ مجتبی قزوینی درباره معادجسمانی کاری از محبوبه نبی زاده
زندگینامه شهیدان سیدحمیدرضا اسدی نیاکی و سیدمحمدرضا آبار کاری از سیده فاطمه حامدی
حکایت های کوتاه، پندهای بلند کاری از نویسندگان مژگان مشایخ و آقای علی اکبرمشایخ
هشت قوم نفرین شده درقرآن کاری از سیده زهرا نظام زاده
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد