دانشگاه آزاداسلامی واحدآیتالله آملی برگزارکرد
دانشگاه آزاداسلامی واحدآیتالله آملی برگزارکرد سیویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی کشوربرای نخستینبارهمزمان با سومین رویداد صدرا به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت...
دانشگاه آزاداسلامی واحدآیتالله آملی برگزارکرد
سیویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی کشوربرای نخستینبارهمزمان با سومین رویداد صدرا به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی کشوربرگزارشد.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی درخیرمقدم گویی با ابراز خرسندی از میزبانی سیویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی کشور، حضورشخصیتهای علمی، فرهنگی و اجرایی دراین رویداد را مایه افتخاردانست وافزود: باتوجه به پیشینه تاریخی و فرهنگی آمل که شهری ریشهداردرعرصههای علمی، هنری، همچنین ورزشی در سطح ملی و بینالمللی است دانشگاهها باید از برگزاری چنین کنگره هایی که پیوند علوم و صنایع غذایی را مستحکم می کند استقبال کنند.
حامد برجسته درادامه تصریح کرد: میزبانی این کنگره، فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش، ارائه دستاوردهای نوآورانه و تقویت پیوند صنعت و دانشگاه است. دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توسعه رشتهها، مراکز تحقیقاتی و همکاریهای صنعتی، نقشی جدی درپیشبرد علم و فناوری غذایی کشور ایفا میکند.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد واحد آیتالله آملی؛ صنعت غذا یکی از محورهای مهم توسعه کشورهست، این صنعت نه تنها در حوزه تولیدی، بلکه نقش اساسی درامنیت غذایی، سلامت جامعه و تابآوری اقتصادی کشوردارد.
دانشگاه آزاداسلامی واحدآیتالله آملی برگزارکرد
در این مراسم دکتر پیمان آریایی، دبیر اجرایی کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران از ارسال ۱۰۰۰مقاله به این کنگره خبرداد و گفت: ۸۶۰ مقاله به مرحله پذیرش رسید و این اولین بارهست که بین دانشگاه آزاد و دانشگاه سراسری و کارخانجات صنایع غذایی شبکه ای به این شکل ایجادشد.
آریایی ابرازداشت: محورهای کنگره پیرامون
– فناوری های نوین در علوم صنایع غذایی و امنیت غذایی
– فناوری های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– فناوری های نوین در زمینه میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی
– فناوری های نوین مهندسی کشاورزی
– فناوری های نوین در زمینه شیلات و علوم دامی
– حقوق فناوری های نوین در علوم و صنایع غذایی و امنیت غذایی بود که باید در مقالات خود لحاظ می کردند.
اجرای ۲۲غرفه غذایی در دانشگاه
لازم به ذکر است: ۲۲ شرکت صنایع غذایی مازندران در این دوره از رویداد صدرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی حضور داشتند
هیچ نظر! یکی از اولین.