رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران از توانایی این استان در تولید ۲۰ درصد گوشت سفید کشور خبر داد. به گزارش واحد خبری سیده آمل ؛ عبدالله مهاجر در همایش روز ملی استاندارد توجه جدی شرکتهای تولیدی و خدماتی را به رعایت الزامات استاندارد خواستار شد و اظهار کرد: همه شرکتهای تولیدی و […]
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران از توانایی این استان در تولید ۲۰ درصد گوشت سفید کشور خبر داد.
به گزارش واحد خبری سیده آمل ؛ عبدالله مهاجر در همایش روز ملی استاندارد توجه جدی شرکتهای تولیدی و خدماتی را به رعایت الزامات استاندارد خواستار شد و اظهار کرد: همه شرکتهای تولیدی و خدماتی باید به این باور برسند که استاندارد یک اولویت انکارناپذیر است.
وی به نقش استاندارد در صادرات اشاره کرد و گفت: اگر در رقابت با ترکیه، بازاری را از دست داد، به طور قطع یکی از دلایل آن عدم توجه جدی به استاندارد بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با بیان اینکه عدم توجه اصول استاندارد و اجرای آن در واحدهای تولیدی و خدماتی یک نقص مهم است، تصریح کرد: بستر و زمینههای صادرات کالا به کشورهای منطقه وجود دارد، اما نمیتوان صادرات کرد چرا که تولیدکننده نسبت به رعایت الزامات استاندارد غافل یا بیاعتنا است.
مهاجر در ادامه تصریح کرد: مازندران ظرفیت تولید ۲۰ درصد از گوشت سفید کشور را دارد اما هم اکنون این مقدار ۱۰ درصد و مازاد نیاز استان است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران رونق صادرات را یکی از لوازم رونق در بازار دانست و تصریح کرد: اگر رونق بازار داخلی ضعیف است میتوان با صادرات کالا، کسب و کار تولیدکننده را بهبود بخشید اما تحقق صادراتی که بتواند بهبود وضعیت تولیدکنندگان را به همراه داشته باشد نیازمند توجه جدی به استاندارد است.
مهاجر تاکید کرد: اگر راه حل مشکلات بیان شده را بدانیم دیگر ظرفیت دو میلیارد دلاری صادرات استان با چالش روبه رو نمیشود.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://seyyedeamol.ir/?p=16171
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.